Manja slova Veća slova RSS

Pitajte Upravu

>

Ugovoreni novi radovi u biznis zoni u Mojkovcu

Ugovoreni novi radovi u biznis zoni u Mojkovcu
Datum objave: 07.11.2019 09:04 | Autor: Uprava javnih radova

Ispis Štampaj stranicu


Uprava javnih radova potpisala je danas sa danilovgradskim preduzećem “Eurozoks” ugovor o izgradnji trafostanice 10/0.4 kV, 1x1.630 kVA „Biznis zona“ i 10 kV infrastrukturnog priključka, na području opštine Mojkovac.

Vrijednost ovog posla, koji će Vlada Crne Gore finansirati iz kapitalnog budžeta je više od 89,2 hiljade eura, a izvođač se obavezao da radove završi u roku od 30 dana od uvođenja u posao. 

Izgradnja elektroenergetske infrastrukture predstavlja jedan od segmenata formiranja biznis zone u naselju Babića polje, u cilju unapređenja privrednog ambijenta i otvaranja novih radnih mjesta. 
Na lokaciji biznis zone već je u toku izgradnja oko 850 metara saobraćajnica širine 5,5 metara sa trotoarima i potpornim zidovima, polaganje vodovodne, fekalne i atmosferske kanalizacije, postavljanje vertikalne i horizontalne signalizacije, kao radovi i na elektroenergetskim i telekomunikacionim instalacijama. Ukupna vrijednost ovih radova je oko 825 hiljada eura.

Kamen temeljac nove biznis zone nedavno su, na Dan opštine Mojkovac, položili direktor Uprave javnih radova, Rešad Nuhodžić i predsjednik Opštine, Ranko Mišnić.

Ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem za izgradnju trafostanice sa infrastrukturnim priključkom za potrebe biznis zone u Mojkovcu i ostalu dokumentaciju u toku postupka javne nabavke možete pogledati OVDJE.

UPRAVA JAVNIH RADOVA